Naast bevlogen idealist in de jeugdzorg ben ik auteur van ‘In 10 stappen Professional vanuit je hart – maak met liefde en lef het verschil in de jeugdhulp.’ De start van deze podcast is eigenlijk een vervolg daarop.

In mei 2020 ben ik over mijn boek geïnterviewd door Jeanet Bathoorn. Het is een mooi gesprek geworden dat ik hier graag deel. Daar is nog een andere reden voor, die vertel ik je in het intro.

Over mijn missie, mijn waarom, het proces van schrijven (hel!), hoe het voelde toen het af was en wat er voor mij veranderd is door het boek. Het heeft veel veranderd, zowel voor mij persoonlijk als voor mijn bedrijf.

En natuurlijk met een overzicht van de 10 stappen 🙂

Gemaakt voor ondernemers, dus we gaan ook af en toe in op ondernemers-issues. En tussendoor hoor je de passie van Jeanet: ondernemers inspireren om hun expertise te omarmen en een boek te schrijven. Dit gesprek is eerder gepubliceerd in de Vrijheidsondernemersshow (afl 68).