Jennifer Cirpici heeft geen standaard cv: ze stond op haar 18e als spreker op internationale podia voor een paar duizend mensen. Ze had naam opgebouwd in de design-wereld en heeft als ontwerper mooie dingen gemaakt en gedaan. Op haar 23e merkte ze dat het geen echte voldoening gaf en is ze overgestapt naar Social Work en de zorg voor jeugd. Eerst als gezinsvoogd, nu als POH Jeugd. 

We praten over gamen en social media, volgens Jennifer al de realiteit van de jeugd en wij lopen hopeloos achter. Belangrijk om aan te haken bij de jongeren en connectie te maken op een manier die bij deze tijd past.

Jennifer kijkt met verwondering naar hoe sommige dingen lopen in onze mooie sector, en vraagt zich oprecht af waarom we allemaal op van die eilandjes zitten. Laten we elkaar meer opzoeken, elkaar helpen. Zeker als gedreven professionals elkaar kennen ontstaan er zulke mooie oplossingen!

Om andere professionals te inspireren en een podium te bieden heeft Jennifer hartvoorjeugdzorg.nl opgericht. Een site van professionals voor professionals, om hun ervaringen te delen. Ze heeft iets vergelijkbaars gedaan in de design-wereld en dat is behoorlijk groot geworden.  De liefde voor jeugd combineren met ontwerpen en online: voor Jennifer een toffe manier om haar andere kwaliteiten (en hobbies) in te zetten om de jeugdzorg mooier te maken.

 

Zie www.hartvoorjeugdzorg.nl