In de zomer van 2020 ben ik geinterviewd voor de podcast Jeugdzorg Next Level, óók een hele toffe podcast. Dit leverde een mooi gesprek op, ik laat het jullie graag horen.

We praten over stoppen met redden, onbedoeld afhankelijkheid vergroten, jezelf kwijtraken in het systeem. je richten op het veranderen van hoe jij ergens mee omgaat in plaats van veranderen van de ander. We delen de grote wens dat werken in de jeugdsector weer leuk(er) wordt, heerlijk om daarover te sparren!

Dank je wel Judith Nieuwpoort! Je gaf met je mooie vragen mij de kans om enthousiast mijn verhaal te vertellen, en je voorbeelden vulden heel mooi aan. Voor mij was het heerlijk om vrijuit te mogen delen, en veel te mogen vertellen, iets wat ik nog best lastig vind in mijn eigen podcast 😉 

Spreekt het thema van deze podcast je aan en vind je het leuk om eens op deze thema’s te reflecteren? Dan is nu je kans, wees er wel snel bij: aanstaande donderdag start ik met de ONLINE TRAINING Professional vanuit je hart. Zie de website voor info en aanmelden!