Als iets in je leven niet loopt zoals jij wilt, wat doe je dan? Misschien kijk je naar de omstandigheden of naar anderen waarin iets zou moeten veranderen. Of vind je dat ze zelf iets zou moeten veranderen en denk je daar al een tijd over na. Uiteindelijk is het heel simpel: als je wilt dat iets verandert, is er ACTIE nodig. En die actie begint bij jou.

Mij heeft het een tijd gekost voordat ik dit echt doorhad. Maar sinds ik dit al leidraad in mijn leven neem – en ik leer nog elke dag bij – is alles voor me veranderd. Ik ben VAN DENKEN NAAR DOEN gegaan, en ik daar merk ik alleen maar voordelen van. Ik ervaar meer voldoening, heb meer power en daarmee kan ik veel meer voor anderen betekenen.

 

Mocht dit thema je raken: misschien is de online training Professional vanuit je hart iets voor jou! We beginnen eind januari weer met een groep, kijk op www.professionalvanuitjehart.nl/professional-vanuit-je-hart voor meer info en aanmelden.