Deze dagen voor kerst zijn voor mij altijd wat melancholisch. Vroeg donker, het leven valt stil. Voor mij als zzp-er een periode waarin ik collega’s mis. Dit jaar voelt het heftiger, natuurlijk door de lockdown maar ook omdat dit voor mij persoonlijk een maand is die veel herinneringen oproept aan vorig jaar. Het is bijna een jaar geleden dat mijn vader overleed en ik merk dat ik daar veel mee bezig ben. Ik kon dus niet anders dan dat met jullie delen. 

 

Na dit verdrietige begin is 2020 echt een heel tof jaar geworden met de start van deze podcast 🙂 Ik vind het zo leuk om te maken, om te delen, om zoveel toffe mensen te ontmoeten. Ik vertel welk thema afgelopen jaar door de podcast op mijn pad is gekomen, en waar ik in 2021 meer mee wil gaan doen. 

 

Ik hoop dat je ook deze aflevering met plezier luistert, is een persoonlijkere aflevering dan je van mij gewend bent. Leuk  als je het laat weten!