Deze week heb ik zoveel moois met jullie te delen! 

DANKBAAR – deze week is de podcast meer dan 10.000 x geluisterd. 10.000 x mijn dank aan jou, mijn lieve luisteraar. Voor jou maak ik de podcast, en ik ben zo blij met alle reacties. Blijf die vooral sturen! Dank ook aan al mijn bijzondere gasten, die mij inspireren, raken en waar vriendschappen ontstaan. Ik ga lekker door met podcasten, op naar nog meer professionals helpen om meer vanuit hun hart te werken. Zo wordt de wereld écht een beetje mooier!

 

GENOMINEERD – voor de BID Positivity Award (van Ali B) voor de MEEST POSITIEVE ONBEKENDE NEDERLANDER!!! Echt zo gaaf! En heel bizar, want op het moment dat ik dit schrijf weet ik nog niet waarom ik genomineerd ben en door wie. Dat hoop ik morgen op de website te lezen, en dan staat deze podcast al online.

Om deze award te winnen heb ik JULLIE HULP nodig: de eerste ronde is op basis van publieksstemmen. Dus wil jij helpen om de jeugdzorg op een andere manier in het nieuws te krijgen?Geef mijn dan je stem via www.professionalvanuitjehart.nl/stem, vandaar wordt je automatisch naar de website gestuurd van de BID awards.

 

ENTHOUSIAST – over de nieuwe app CLUBHOUSE, een nieuw social mediaplatform. Heel tof omdat je er echt in gesprek kunt gaan ipv alleen maar zenden. Ik hoop je daar te ontmoeten!