Teije Koopmans is klinisch psycholoog en was de hoofdbehandelaar van Gunou Mahmoud in de kinder- en jeugdpsychiatrie. In deze primeur van een podcast met twee gasten praten we over wat echt verschil maakt.

Sleutelverhaal is het verhaal van de Porsche. Wat Teije toen deed heeft ervoor gezorgd dat Gunou voorzichtig weer vertrouwen kreeg in hulpverleners, althans in Teije. Voor haar was dat een kantelpunt in haar leven.

We praten over binnen en buiten de lijntjes/ protocollen, hoe het voelt om vanuit je hart te werken als professional, hoe een jongere dat ervaart. Wat het verschil

Heel tof: Teije wil een boek uitbrengen met 50 mooie voorbeelden van interventies buiten de protocollen. Titel: Off the Record. Omdat dat zeker zo vaak verschil maakt als het protocol zelf. Daarvoor is hij op zoek naar mooie verhalen.

Heb jij zo’n mooi verhaal, laat het dan zeker weten! In de tekst op de website gaat het alleen over de GGz maar zoals Teije ook in de podcast vertelt hoeft dat helemaal niet en gaat het om de breedte van begeleiding/ behandeling dus ook over de jeugdzorg. Mocht je twijfelen of jouw verhaal wel bijzonder genoeg is, neem dan zeker ook even contact op met Teije (of eventueel met Gunou of mij).

https://www.prelum.nl/off-the-record