“Wat sport mij leert over uit je comfortzone gaan”

Een ander soort podcast dan je van me gewend bent. een stuk persoonlijker, maar zo rolde ie er vandaag uit 🙂

In  het gesprek met Koert (#72) liet ik me ontvallen dat ik asportief ben en een hekel heb aan sport, maar dat ik na de zomer zou gaan beginnen met een personal trainer. In deze podcast vertel ik meer over de achtergrond daarvan, waarom dit een belangrijke stap voor me is én welke inzichten ik nu al heb.

Bijvoorbeeld dat als iets écht uit je comfortzone is dat je support en aanmoediging nodig hebt van je omgeving, dat het handig is om te weten wat voor coaching jou helpt en dat je als begeleider/ professional je begeleidingsstijl moet afstemmen op degene die je wilt helpen.

Maar doen we dit eigenlijk wel in de praktijk? Maken we er voldoende tijd voor om dit uit te vragen of om iemand echt te leren kennen? En wat vraagt dat van jou?