Exclusieve inspiratiebox

$

In 10 stappen Professional vanuit je hart (Mascha Struijk)

$

Uit Huis (Friso van Doesburg)

$

Werkboek bij Professional vanuit je hart

$

Verdieping en stof tot nadenken: de M&F Talks!

$

Levertijd 1-3 werkdagen

  Waarom deze box?

Wij geloven in liefdevolle en gelijkwaardige jeugdzorg. Dat is wat jongeren en ouders nodig hebben en waar professionals voldoening uit halen.

Allebei hebben we een boek geschreven dat hieraan wil bijdragen, vanuit onze eigen ervaringen. Friso over zijn ervaringen met de jeugdzorg als jongere, Mascha als professional en trainer.

Deze boeken geven samen een inkijkje in de belevingswereld van de jongere en van de professional. Samen biedt dit je handvatten om echt vanuit je hart te werken en met liefde en lef het verschil te maken voor jongeren en gezinnen.

Interessanter wordt het nog als wij met elkaar in gesprek zijn. Diep, scherp, persoonlijk. Vanuit verschillende perspectieven, verschillende vragen maar met dezelfde drive. Een voorproefje kun je beluisteren in de podcast die we samen opgenomen hebben.

Exclusief bij dit pakket krijg je een serie videogesprekken – ook als podcast te beluisteren -, over thema’s die te maken hebben met onze boeken.

Niet gearrangeerd, boordevol inspiratie en ongezouten uitspraken, echte gesprekken tussen Mascha en Friso: de exclusieve M&F talks. Omdat we denken dat mensen daar blij van worden. Wij zelf in ieder geval wel 🙂

Friso beschrijft zijn uithuisplaatsing vanuit zijn perspectief als 11 jarig kind. Zonder rancune richting hulpverleners, maar wel met de reflectie die hard nodig is. 

Precies dit perspectief komt naar voren in het werk van Mascha. Help jongeren en gezinnen vanuit je hart, niet door protocollen te volgen maar op een manier die past bij de hulpverlener,

In een systeem dat is ingericht op het vermijden van risico’s, verantwoording afleggen en kostenbeheersing, zijn professionals die lef tonen essentieel. Daarom blijft het nodig om naar verhalen te luisteren van mensen zelf, van kinderen die in de jeugdzorg zitten en van professionals die tegen de stroom op deze kinderen een plekje in hun hart geven.

 

Lisa Westerveld

Tweede Kamerlid GroenLinks

Je krijgt:

$

Boek Uit huis t.w.v €18,95

$

Boek in 10 stappen Professional vanuit je hart t.w.v €17,50

$

werkboek Professional vanuit je hart (download) t.w.v €12,50

$

exclusief online inspiratieprogramma t.w.v €47,50

$

Levertijd 1-3 werkdagen

* korting bij grotere aantallen: >10 : € 25,00 per stuk | >50 : € 22,50 per stuk | >100: € 20,00 per stuk. Neem even contact op.