Over Mascha

Inspiratie voor professionals met hart voor jeugd! 

Bevlogen en zeer ervaren trainer met een missie: de hulp aan jeugd en jongvolwassenen liefdevoller te maken door professionals te helpen (meer) vanuit hun hart te werken. Want alleen enthousiaste bevlogen professionals kunnen jongeren en gezinnen écht verder helpen!

Ik geloof dat ieder mens een verschil kan maken in het leven van een ander. En ook dat dat de professionele opdracht is van jeugdzorgwerkers en anderen in het sociaal domein. Die professionals verdienen input en support om hun werk op de allerbeste manier te (blijven) doen. Daar draag ik graag aan bij.

Mensen zeggen over mij dat ik enthousiast en inspirerend ben, zeer deskundig, betrokken, grote kennis van zaken heb en heel goed aansluit bij de praktijk. Een workshop of training van mij zet je altijd aan het denken. Het liefst werk ik samen met mensen die net als ik de wereld een beetje mooier willen maken.

O ja, ook nog belangrijk

Ik heb veel kennis van gebruikte methoden en theorieën zoals:

$

Oplossingsgericht werken

$

Motiverende gespreksvoering

$

Contextuele hulpverlening

$

Systeemgericht werken

$

Competentiegericht werken

$

Sociale netwerkstrategieen

$

Signs of safety

$

Transactionele analyse

$

NLP

$

Systemisch werken

Ik heb gewerkt in de jeugdzorg, binnen het speciaal onderwijs, bij een adviesbureau en sinds 2012 geef ik als ZZP-er trainingen bij diverse jeugdhulporganisaties (oa Jeugdformaat, Intermetzo, Oosterpoort, Jeugdbescherming Gelderland, EntreaLindenhout) en gemeenten (wijkteams, consulenten, leerplicht/ RMC, jongerenwerkers en straathoekwerkers).

Winnaar bid positifity Award 2021

Meest Positieve onbekende Nederlander

Mascha met award