Online training

Professional vanuit je hart

Vanuit je hart werken in (jeugd)zorg, onderwijs en sociaal domein, kan dat?

Ja, dat kan!

Sterker nog, dit heeft alleen maar voordelen.
Voor jezelf, je collega’s én de mensen met wie je werkt.

En het is makkelijker dan je denkt!

Wat levert deze training je op?

$

Je betekent meer voor de mensen met wie je werkt

$

Je haalt meer voldoening uit je werk

$

Je ervaart minder frustratie

$

Je krijgt energie van je werk en collega’s

$

Je bent bezig met zaken waar je wél invloed op hebt

$

Je brengt positiviteit en inspireert anderen

Is het echt zo simpel? Ja, als jij het wilt, dan kan het. Altijd.

Wil jij dit ook? Volg dan de online training Professional vanuit je hart

Twijfel je of je je werk nog leuk vindt?

Herken je dat je voor je gevoel meer bezig bent met volgen van protocollen, invullen van lijsten en bijwerken van je administratie dan met daadwerkelijk helpen of lesgeven? Dat je vanuit de organisatie opdrachten krijgt die prioriteit moeten krijgen boven het contact met cliënten? Dat veiligheid en goede registratie centraal lijken te staan? En dat je daar moe en moedeloos van wordt? Dat je twijfelt of je je werk nog wel leuk vindt?

Ik weet wat het is om te verzanden in alles wat je moet doen. Zeker als anderen van alles aan je vragen en toevoegen aan je toch al volle takenpakket. Zaken die bovendien minder inspirerend of belangrijk zijn. Ik ken het gevoel dat je energie en inspiratie uit je wegvloeit en niks meer echt leuk is. Dat je je afvraagt of het wel zin heeft wat je doet. En dat je daar moedeloos van wordt.

Ik heb ervoor gekozen om dit niet meer te laten gebeuren. Ik heb een manier gevonden om het te voorkomen of in ieder geval te herkennen als het bij mezelf gebeurt en dan te kunnen bijsturen. Gevolg is dat ik nu veel meer aandacht besteed aan de dingen die ik WIL doen en dat ik de dingen die ik moet doen sneller en met minder moeite regel. Dat gun ik jou ook 🙂

En nee, ik ben echt geen superwoman. Als ik het kan, kan jij het ook!

Of wil je juist je enthousiasme delen?

Misschien ben je juist BLIJ met je werk, zit je vol passie in je vak, wil je mensen verder helpen en dit nog 100 jaar blijven doen. Maar zie je om je heen dat mensen minder vanuit hun hart en hun passie werken en baal je daarvan? Herken je dat het leven heel druk is en je vanuit je enthousiasme steeds maar door gaat? Gun je jezelf een moment om stil te staan bij wat je eigenlijk allemaal doet: wat betekent het voor jou en wat beteken jij voor anderen? En hoe kun je dit uitstralen, zodat anderen ook meer die positieve vibe kiezen?

Mascha Struijk

Ik ken ook het gevoel van werken vanuit je PASSIE, en de energie die dan stroomt. Of overstroomt. Dat je soms meer en sneller wilt dan haalbaar is. Dat je zó graag je ideeën zou willen delen met anderen. En dat het tegelijkertijd soms lastig is om te zien en vast te pakken wat je zo enthousiast maakt en waarin jij het verschil maakt.

Jou gun ik om meer bewust bekwaam te worden, zodat je nóg meer kunt betekenen voor de mensen om je heen en tegelijkertijd goed voor jezelf zorgt. Zodat je je enthousiasme heel lang behoudt. Ook als de omstandigheden minder ideaal of inspirerend zijn. Dit programma helpt je om eens goed bij jezelf stil te staan en keuzes te maken. Zodat je zowel op je werk als in je privé vol energie bent en blijft.

Wil jij ook (weer) meer vanuit je hart werken? Dan is de online training Professional vanuit je hart echt iets voor jou!

Je krijgt:

N

Nieuwe input uit andere invalshoeken

N

Inspiratie om te doen wat goed is

N

Een uitweg uit je frustratie en moedeloosheid

N

Een volledig online programma waar je op je eigen moment tijd voor kunt maken

N

6 maanden toegang

In dit programma leer je:

Wat jij écht belangrijk vindt om te betekenen voor anderen

Wat ook al weer je kwaliteiten zijn

Waar je warm voor loopt

Wat je werk je brengt/geeft

Waar je grootste energielek zit

Waar je bang voor bent

Waar je energie van krijgt

Hoe je kunt ontsnappen aan de frustratie

Hoe je beter prioriteiten kunt stellen

Hoe je meer voldoening kunt voelen

Hoe gewoontes je kunnen helpen om dit vast te houden

Wat gaan we doen?

Je kiest voor deelname aan een online programma. Je krijgt 6 weken achter elkaar een online les met inspiratie, nieuwe informatie en opdrachten. In een besloten community kun je vragen stellen en ervaringen delen.

Het programma sluit aan bij de realiteit van jouw werk- en privésituatie, gaat over waar je invloed op hebt en hoe je je passie (terug) kunt vinden. Het helpt om weer te dromen, te geloven in Utopia en roept je op om de (jeugd)zorg, het onderwijs en sociaal domein mooier te maken. Liefdevoller en gelijkwaardiger. Laten we mensen écht verder helpen!

Wie ben ik?

Mijn naam is Mascha Struijk. Ik heb jarenlange ervaring in de jeugdzorg/ onderwijs. Als pedagogisch medewerker, ambulant hulpverlener, gedragswetenschapper en leidinggevende. Bij ambulante teams met gezinnen en met jongeren die terugkeren uit detentie, Boddaert, behandelgroepen, crisisopvang, gezinshuizen, pleegzorg, begeleide huisvesting,  en binnen REC 4 onderwijs.

Nu geef ik incompany trainingen aan professionals, spreek op events/ symposia, ben auteur, maak de Professional vanuit je hart Podcast en oprichter van de Professional vanuit je hart Community,

Ik heb veel opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van JEUGDZORG, PERSOONLIJKE ONTWIKKELING en ONDERNEMERSCHAP. Deze kennis en inzichten combineer ik op een unieke manier.

Mijn trainingen zijn altijd persoonlijk en gericht op jou als persoon. Hoe jíj kunt groeien en daardoor meer betekenen voor de jongeren en gezinnen met wie je werkt. Vanuit liefde voor jezelf en anderen. Omdat ik geloof dat JIJ de sleutel bent naar betere hulp!

Wil jij hiermee aan de slag?

Je kunt (bijna) direct starten

147 euro (inclusief gratis boek)

Hoe hebben anderen dit ervaren?

Mascha heeft veel kennis en ervaring op het gebied van hulpverlening en het trainen van mensen. Ze is gedreven, heeft verstand van zaken en weet je goed aan het denken te zetten over verschillende thema’s. Ze stelt veel en goede vragen, brengt onderwerpen op een verfrissende manier onder de aandacht en heeft oog voor het individu in een groep. Ze laat met deze training zien dat haar lessen en inzichten ook online goed uit te diepen zijn met duidelijke video’s en een digitale leeromgeving. Ik merkte bijvoorbeeld dat een aantal vragen een denkproces op gang hielpen die ik de rest van de week meenam. En ook gebruikte in gesprekken met collega’s wat weer waardevolle gesprekken opleverde.

Een aanrader voor iedere professional die eens de tijd wil nemen stil te staan bij je eigen ontwikkelingsproces en de plek waar je nu staat, maar ook waar je naar toe wilt in de toekomst. En gewoon vanachter je eigen laptop!

Harold Meerveld

SKJ geregistreerd Social Worker | Gepassioneerd om een positief verschil te maken in het leven van mensen

De training is onwijs inspirerend. Mascha vertelt met passie en zet je heel erg aan het denken. Het is ook heel fijn dat je de lessen op je eigen moment terug kunt kijken. Meedoen aan deze training voelt als een cadeautje aan mezelf!

Annemieke Verbanac

Teammanager Voorieder1

Inspirerend, veel kennis, praktisch toepasbaar en zet je absoluut aan het denken op een fijne manier. Aanrader!!

Koert Hendriks

Jeugdzorgwerker A SKJ en online coach stresspreventie

Oprecht en gepassioneerd brengt Mascha haar missie; zorgen dat professionals in de hulpverlening, ondanks de complexe werkomgeving, hun hart blijven volgen! Ze neemt je mee naar waar je ooit voor gekozen hebt, waar je ambitie lag, wat en wie je gemaakt hebben tot wie je bent, hoe je in het nu omgaat met jouw eigen dilemma’s en ze maakt de weg vrij om opnieuw te kijken naar toen, nu en hoe verder? Met instrumenten uit de communicatie -en gedragswetenschappen maakt zij de dagelijkse praktijk de plek van zelfreflectie en spoort ze aan tot zelfmanagement.

Wat Mascha uniek maakt is haar persoonlijke benadering. Door de materie te illustreren met (soms zeer) persoonlijke voorbeelden, neemt ze je onmiddellijk mee naar de laag dichterbij jezelf. Deze kwetsbaarheid is de toon waarmee ze je raakt en je het zetje krijgt dichter bij je eigen hart te komen, en deze te volgen!

Marlies de Jong

Gezinswerker Lokalis, Buurtteam Jeugd en Gezin Utrecht | Bestuurslid Netwerk Integrale Kindzorg Utrecht

De training is een aanrader omdat het voor iedere professional goed is om eens stil te staan bij je eigen rol in de hulpverlening en goed te kijken wat je doet, of je daar met je hart achterstaat en waar je in de toekomst wil zijn.

Ik wil met passie mijn vak blijven uitoefenen en altijd open sta om mezelf als professional te verbeteren. Ik vond de training van Mascha heel inspirerend met name omdat ik nooit ‘echt ‘ stilsta waar ik de energie van krijg tijdens mijn werk, wat ik daar zelf aan bijdraag en waar ik me nog verder in kan ontwikkelen. De vragen die je jezelf stelt tijdens de training zorgen voor een reality check. Wat moet je als professional, waar liggen je eigen prioriteiten en hoe krijg je de focus op deze prioriteiten. Het online trainingsaanbod prikkelt en zet je aan het denken. Met name de uitspraak ”contact voor contract” is me bijgebleven. Ik wil als professional eerst bezig zijn met het individu in plaats van veel energie steken in alle zaken die moeten. 

Bart Klompen

Jeugdzorgwerker Combinatie Jeugdzorg

Als professional in de jeugdzorg word je geconfronteerd met een systeem waarin het heel moeilijk is om het kind centraal te stellen. Hoe doe je dit tóch, zonder de moed te verliezen? Een training waarin je stil staat bij waar het echt om draait, kan net weer dat zetje geven om als professional het verschil te maken voor die ene jongere of dat gezin. 

Berdien Jager

Senior medewerker onderzoek, beleid en kwaliteit, Het Vergeten Kind

Professional vanuit je hart. Hoe mooi is dat? Misschien zelfs wel noodzakelijk. Maar eerlijk gezegd niet zo eenvoudig in de huidige gekte van regels, kortzichtigheid en frustraties.

Arno Lelieveld

Bestuurder Jeugbescherming Gelderland

We moeten terug naar de intentie, naar onszelf, de liefde hervinden voor het vak en vervolgens die liefde uitstralen naar de jeugdigen en hun betrokkenen.

Ik gun elk gezin zo’n professional vanuit je hart!

Jason Bhugwandass

Ervaringsdeskundige Jeugdzorg | ExpEx | student Psychologie

Alles op een rijtje:

Online training PROFESSIONAL VANUIT JE HART
Voor iedereen die werkt in (jeugd)zorg, onderwijs en sociaal domein

Volledig online programma

6 lessen in 5 weken

Je hebt 6 maanden toegang tot de training, verlengen is kosteloos

gemiddelde beoordeling 8,9

Toegang tot besloten leerplatform waar je opmerkingen en vragen kunt plaatsen en lezen van anderen

SKJ-accreditatie: 9,60 punten in categorie Formeel leren

147 euro inclusief boek

Wat kost het?

De waarde van de online training Professional vanuit je hart staat volgens de deelnemers gelijk aan een meerdaagse live training. Een deelnemer zei: “Het was de meest waardevolle training die sinds jaren gevolgd heb.” Iemand anders schreef: “Eindelijk eens een training waar ik echt iets aan had!”

Je wordt op allerlei manieren aan het denken gezet, met jezelf geconfronteerd en geïnspireerd om verschil te maken. De vraag die je je zou moeten stellen: wat kost het als je deze training níet volgt? Wat is het je waard om meer energie te voelen, blijer thuis te komen uit je werk, een leukere ouder of partner te zijn?

Je betaalt slechts 147 euro voor de volledige training inclusief boek (dat je thuisbezorgd krijgt). Dat is relatief laag om de training voor iedereen betaalbaar te houden. Ik hoop zoveel mogelijk professionals te inspireren om met liefde en lef het verschil te maken.

Want met 5% meer liefde en lef hebben we morgen een mooiere wereld 🙂

Wil jij hiermee aan de slag?

Je moet zélf inschrijven en betalen met iDeal, ook als je de training kunt declareren. Dat is bewust: als je ergens moeite voor doet, wordt de kans groter dat je er daadwerkelijk mee aan de slag gaat. Je krijgt per mail een factuur. Let op: het mailadres dat je invult wordt gebruikt voor alle informatie over de training. Vul dus je eigen mailadres in en stuur de factuur door aan je werkgever.

Je loopt geen risico: Niet tevreden? Je kunt tot 30 dagen na aanschaf je geld terugvragen. 

Veel gestelde vragen

Wanneer start de training precies?

Zodra je betaling binnen is, gaan we achter de schermen voor je aan het werk. Je kunt meestal binnen 6 uur starten. Soms duurt het iets langer. Mocht je na 24 uur nog geen inlog gegevens hebben ontvangen, mail ons dan even.

Is de training volledig online of zijn er ook fysieke bijeenkomsten?

De training is volledig online.

Kan ik iets langer toegang krijgen als het me niet lukt het af te maken?

Als je ons mailt met het verzoek wat langer toegang te willen, dan kunnen we dat meestal wel voor je regelen. Vraag je wel goed af wat de reden is. Kom je telkens niet toe aan de training? Maak er dan tijd voor en geef het prioriteit.

Kan ik de training tussendoor on hold zetten?

Omdat je een half jaar toegang houdt, doen we dit in principe niet. Maar mail ons als je langer de tijd nodig hebt.

Hoeveel tijd zit er tussen de lessen?

Het zijn 6 lessen in totaal. Je krijgt ongeveer om de 5 dagen een nieuwe les.

Wat moet ik precies doen om het SKJ certificaat te halen?

Je moet daarvoor nog een opdracht maken die uitgebreid wordt uitgelegd in de laatste les. Je krijgt, als jouw uitwerking binnen is, van ons een certificaat dat je zelf kunt uploaden.