ONLINE TRAINING

PROFESSIONAL VANUIT JE HART

 

VANUIT JE HART WERKEN IN DE (JEUGD)ZORG/ ONDERWIJS/ SOCIAAL DOMEIN?

KAN DAT?

Ja dat kan! 

Sterker nog: het heeft voor jezelf én voor degenen die je helpt alleen maar voordelen!

>> Je BETEKENT meer voor de jongeren en gezinnen

>> Je ervaart MEER VOLDOENING in je werk

>> Je hebt MINDER FRUSTRATIE

>> Je krijgt ENERGIE van je werk en collega’s

>> Je houdt je bezig zijn met zaken waar je wél INVLOED op hebt

>> Je brengt POSITIVITEIT

 

 

 

VOEL JE JE SOMS UITGEBLUST EN MOE?

Herken je dat je voor je gevoel meer bezig bent met volgen van PROTOCOLLEN, invullen van LIJSTEN en bijwerken van je ADMINISTRATIE dan met hulpverlenen? Dat je vanuit de organisatie allemaal opdrachten krijgt die prioriteit moeten krijgen boven het contact met clienten? Dat veiligheid en goede registratie centraal lijken te staan? En dat je daar MOE EN MOEDELOOS van wordt? Dat je twijfelt of je je werk nog wel leuk vindt?

Ik weet wat het is om te verzanden in alles wat je MOET doen. Zeker als anderen van alles aan je vragen en toevoegen aan je toch al volle takenpakket. Zaken bovendien die minder inspirerend of belangrijk zijn. Ik ken het gevoel dat je energie en inspiratie uit je wegvloeit en niks meer echt leuk is. Dat je je afvraagt of het wel zin heeft wat je doet. En dat je daar moedeloos van wordt.  Ik heb ervoor gekozen om dit niet te laten gebeuren. Ik heb een manier gevonden om het te voorkomen of in ieder geval te herkennen als het bij mezelf gebeurt en dan te kunnen bijsturen. Gevolg is dat ik nu veel meer aandacht besteed aan de dingen die ik WIL doen en dat ik de dingen die ik moet doen SNELLER en met MINDER MOEITE regel. Dat gun ik jou ook. En als ik het kan, kan jij het ook!

OF JUIST VOL ENERGIE EN PASSIE??

Of ben je juist BLIJ met je werk, zit je vol passie in je vak, wil je mensen verder helpen en dit NOG 100 JAAR blijven doen? Zie je om je heen dat mensen MINDER vanuit hun hart en hun passie werken en BAAL je daarvan? Herken je dat het leven heel druk is en je vanuit je enthousiasme steeds maar door gaat? GUN je jezelf een moment om STIL TE STAAN bij wat je eigenlijk allemaal doet: wat betekent het voor jou en wat beteken jij voor anderen? En hoe kun je dit uitstralen, zodat anderen ook meer die positieve vibe kiezen?

Ik ken ook het gevoel van werken vanuit je PASSIE, en de energie die dan stroomt. Of overstroomt. Dat je soms meer en sneller wilt dan haalbaar is. Dat je zó graag je ideeën zou willen delen met anderen. En dat het tegelijkertijd soms lastig is om te zien en vast te pakken wat je zo enthousiast maakt en waarin jij het verschil maakt.

Jou gun ik om meer bewust bekwaam te worden, zodat je nóg meer kunt betekenen voor de mensen om je heen en tegelijkertijd goed voor jezelf zorgt. Zodat je je enthousiasme heel lang behoudt. Ook als de omstandigheden minder ideaal of inspirerend zijn. Dit programma helpt je om eens goed bij jezelf stil te staan en KEUZES te maken. Zodat je zowel op je werk als in je privé vol energie bent.

ZO JA, DAN IS DIT PROGRAMMA VOOR JOU!

Je krijgt

 • inspiratie om te doen wat goed is
 • een uitweg uit je frustratie en moedeloosheid
 • nieuwe input uit andere invalshoeken
 • een volledig online programma waar je op je eigen moment tijd voor kunt maken
 • 6 maanden toegang

In dit programma leer je

 • wat jij écht belangrijk vindt om te betekenen voor anderen
 • wat ook alweer je kwaliteiten zijn
 • waar je warm voor loopt
 • wat je werk je brengt/ geeft
 • waar je grootste energielek zit
 • waar je bang voor bent
 • waar je energie van krijgt
 • hoe je kunt ontsnappen aan de frustratie
 • hoe je beter prioriteiten kunt stellen
 • hoe je meer voldoening kunt voelen
 • en hoe gewoontes je kunnen helpen om dit vast te houden

WAT GAAN WE DOEN?

Je kiest voor deelname aan een online programma. Je krijgt 6 weken achter elkaar een video met inspiratie, nieuwe informatie en opdrachten. In een besloten community kun je vragen stellen en ervaringen delen.

Het programma sluit aan bij de realiteit van jouw werk- en privésituatie, gaat over waar je invloed op hebt en hoe je je passie (terug) kunt vinden. Het helpt om weer te dromen, te geloven in Utopia en roept je op om de jeugdzorg mooier te maken. Laten we jongeren en gezinnen écht verder helpen!

WIE BEN IK?

Mijn naam is Mascha Struijk. Ik heb jarenlange ervaring in de jeugdzorg. Als pedagogisch medewerker, ambulant hulpverlener, gedragswetenschapper en leidinggevende. Bij ambulante teams, Boddaert, behandelgroepen, crisisopvang, gezinshuizen, pleegzorg, begeleide huisvesting en binnen REC 4 onderwijs.

Nu geef ik incompany workshops en trainingen aan professionals, spreek op events/ symposia, ben auteur en maak de Professional vanuit je hart Podcast.

Ik heb veel opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van JEUGDZORG, PERSOONLIJKE ONTWIKKELING en ONDERNEMERSCHAP. Deze kennis en inzichten combineer ik op een unieke manier. 

Mijn trainingen zijn ALTIJD persoonlijk en gericht op jou als persoon. Hoe jíj kunt groeien en daardoor meer betekenen voor de jongeren en gezinnen met wie je werkt. Vanuit liefde voor jezelf en anderen. Omdat JIJ de sleutel bent naar betere hulp en onderwijs!DT KRIJG JE EEN EXTRA AN €10,

Wil jij hiermee aan de slag?

Je kunt nu vandaag nog beginnen!

HOE HEBBEN ANDEREN DE TRAINING ERVAREN?

Mascha kende ik al van eerdere trainingen en ik wist dat ze veel kennis en ervaring had op het gebied van hulpverlening en het trainen van mensen. Ze is gedreven, heeft verstand van zaken en weet je goed aan het denken te zetten over verschillende thema’s. Ze stelt veel en goede vragen, brengt onderwerpen op een verfrissende manier onder de aandacht en heeft oog voor het individu in een groep. Ze laat met deze training zien dat haar lessen en inzichten ook online goed uit te diepen zijn met duidelijke video’s en een digitale leeromgeving. Ik merkte bijvoorbeeld dat een aantal vragen een denkproces op gang hielpen die ik de rest van de week meenam. En soms zelfs gebruikte in gesprekken met collega wat weer waardevolle gesprekken opleverde. Een aanrader voor iedere professional die eens de tijd wil nemen stil te staan bij je eigen ontwikkelingsproces en de plek waar je nu staat, maar ook waar je naar toe wilt in de toekomst. En gewoon vanachter je eigen laptop!

Harold Meerveld

Jongerenwerker/ straathoekwerker in Harderwijk

Inspirerend, veel kennis, praktisch toepasbaar en zet je absoluut aan het denken op een fijne manier. Aanrader!!

Koert Hendriks

Jeugdzorgwerker A SKJ en online coach stresspreventie

Oprecht en gepassioneerd brengt Mascha haar missie; zorgen dat professionals in de hulpverlening, ondanks de complexe werkomgeving, hun hart blijven volgen! Ze neemt je mee naar waar je ooit voor gekozen hebt, waar je ambitie lag, wat en wie je gemaakt hebben tot wie je bent, hoe je in het nu omgaat met jouw eigen dilemma’s en ze maakt de weg vrij om opnieuw te kijken naar toen, nu en hoe verder? Met instrumenten uit de communicatie -en gedragswetenschappen maakt zij de dagelijkse praktijk de plek van zelfreflectie en spoort ze aan tot zelfmanagement. Wat Mascha uniek maakt is haar persoonlijke benadering. Door de materie te illustreren met (soms zeer) persoonlijke voorbeelden, neemt ze je onmiddellijk mee naar de laag dichterbij jezelf. Deze kwetsbaarheid is de toon waarmee ze je raakt en je het zetje krijgt dichter bij je eigen hart te komen, en deze te volgen!

Marlies de Jong

Gezinswerker Lokalis, Buurtteam Jeugd en Gezin Utrecht

Ik heb deelgenomen aan de online training professional vanuit je hart omdat ik met passie mijn vak wil blijven uitoefenen en altijd open sta om mezelf als professional te verbeteren. De training kwam voorbij via linked In en de titel was voor mij reden genoeg om nieuwsgierig te zijn. Ik vond de training van Mascha inspirerend met name omdat ik nooit ‘echt ‘ stilsta waar ik de energie van krijg tijdens mijn werk, wat ik daar zelf aan bijdraag en waar ik me nog verder in kan ontwikkelen. De vragen die je jezelf stelt tijdens de training zorgen voor een reality check. Wat moet je als professional, waar liggen je eigen prioriteiten en hoe krijg je de focus op deze prioriteiten. Het online trainingsaanbod prikkelt en zet je aan het denken. Met name de uitspraak ”contact voor contract” is me bijgebleven. Ik wil als professional eerst bezig zijn met het individu in plaats van veel energie steken in alle zaken die moeten. De training is een aanrader omdat het voor iedere professional goed is om eens stil te staan bij je eigen rol in de hulpverlening en goed te kijken wat je doet, of je daar met je hart achterstaat en waar je in de toekomst wil zijn.

Bart Klompen

Jeugdzorgwerker Combinatie Jeugdzorg

De training is onwijs inspirerend. Mascha vertelt met passie en zet je heel erg aan het denken. Het is ook heel fijn dat je de lessen op je eigen moment terug kunt kijken. Ik heb er nu nog een paar te gaan en ga daar overmorgen echt voor zitten. Meedoen aan deze training voelt als een cadeautje aan mezelf!

Annemieke Verbanac

Praktijkbegeleider Residentieel, Jeugdformaat

Als professional in de jeugdzorg word je geconfronteerd met een systeem waarin het heel moeilijk is om het kind centraal te stellen. Hoe doe je dit tóch, zonder de moed te verliezen? Een training waarin je stil staat bij waar het echt om draait, kan net weer dat zetje geven om als professional het verschil te maken voor die ene jongere of dat gezin. 

Berdien Jager

Senior medewerker onderzoek, beleid en kwaliteit, Het Vergeten Kind

Professional vanuit je hart. Hoe mooi is dat? Misschien zelfs wel noodzakelijk. Maar eerlijk gezegd niet zo eenvoudig in de huidige gekte van regels, kortzichtigheid en frustraties.

Arno Lelieveld

Bestuurder, Jeugdzorg Gelderland

We moeten terug naar de intentie, naar onszelf, de liefde hervinden voor het vak en vervolgens die liefde uitstralen naar de jeugdigen en hun betrokkenen.

Ik gun elk gezin zo’n professional vanuit je hart!

Jason Bhugwandass

Ervaringsdeskundige Jeugdzorg, ExpEx | Levvel

ALLES OP EEN RIJTJE

bij twijfel of vragen mail gerust mascha@professionalvanuitjehart.nl

Online training PROFESSIONAL VANUIT JE HART – voor jeugdwerkers en andere sociale professionals

>> VOLLEDIG ONLINE PROGRAMMA

>> START DIRECT* WANNEER HET JOU UITKOMT (*bijna direct, binnen 24uur krijg je je inloggegevens gemaild)

>> 6 LESSEN IN 6 WEKEN

>> 6 MAANDEN TOEGANG TOT HET LESMATERIAAL

>> TOEGANG TOT BESLOTEN COMMUNITY

>> SKJ-ACCREDITATIE: 9.60 punten in de categorie Formeel leren

>> Bekijk de PDF met alle informatie

Wat kost het?

De WAARDE van de online training Professional vanuit je hart staat volgens de deelnemers gelijk aan een MEERDAAGSE live training. Een deelnemer aan de laatste training zei “het was de meest waardevolle training die ik dit jaar gevolgd heb, en die andere trainingen waren veel duurder”. Je wordt op allerlei manieren aan het denken gezet, met jezelf geconfronteerd en geïnspireerd om verschil te maken.

De PRIJS is een stuk lager dan een meerdaagse training. Dat doe ik om de training voor iedereen betaalbaar te houden, ik hoop zoveel mogelijk professionals te helpen om met liefde en lef het verschil te maken. Want het is tijd voor liefdevolle en gelijkwaardige (jeugd)zorg, onderwijs en sociaal domein!betaalt (ook zÓR DINSDAG 31 OKTOBE 09.30U  AANMELDT KRIJG JE EEN EXTRA AN €10

Wil jij hier ook meteen mee aan de slag?

>> slechts €127 incl boek twv €17,50<<

Let op: ook als je de training kunt declareren moet je je zélf inschrijven en betalen met iDeal. Dat doe ik bewust: als je ergens moeite voor doet, wordt de kans groter dat je m ook daadwerkelijk gaat volgen en afmaakt 🙂

Je krijgt per mail een factuur die je kunt indienen. Let op: het mailadres dat je invult wordt ook gebruikt voor alle informatie over de training. Vul dus je eigen mailadres in en stuur de factuur door aan je werkgever.

Je loopt geen risico: als je niet tevreden bent, kun je tot 30 dagen na aanschaf van het programma je geld terugvragen. 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.